Fiktív történet

2010.09.20. 13:15

Figyelem, a következő szöveg nyomokban mindenhol trágár szavakat, kifejezéseket tartalmazhat!

   1980, Berlin. A történet egy Achilles nevű emberről szól. Egy átlagos ember vót, átlagos élettel. Egy sovány, civilben programozó, mindössze 40 kilós ember. Egy nap épp egy hotelszobában "baszélgetett" egy nappalos himringyóval, mivel nem volt igazi barátnője. Hirtelen gyütt a izlandi vulkán, oszt' lelocsólta őket májkrémmel. Ezután, hogy még szerencsétlenebb legyen szögín pasas, berontott egy 170 kilós nigger nő Hitlernek öltözve, és tengeri sünt dugott Achilles seggébe, majd elrohant. 

Achilles felvisított, majd elindult bosszút állni a nigger nőn. Előtte azonban elment egy orvoshoz, hogy megtudja, menthető-e. Az orvos azt mondta, hogy mustáros-ketchupot kell ennie ecetes uborkával, különben egy óra múlva meghal. De mivel Achilles az NDK-ban volt, nem tudott uborkát szerezni, ezért felkiáltott:
"El kell mennem a kurva TESCO-ba, hogy szerezzek egy szájbabaszott uborkát?!"

Így Achilles felkerekedett (gyalog, mert nincs péze buszra meg biciklire), hogy beteljesítse bosszúját.
Eközben a nigger nő felment egy felhőkarcoló 10. emeletére, mert ott volt elrejtve a drogja, de elcsúszott egy liter kiömlött pálinkán, megbotlott és kizuhant a 10. emeletről. Majd' 5 mp-ig zuhant, aztán végül csúnya reccsenés-és placcsanás közepette becsapódott a betonba, és kínokkal teli, csúnya halált halt. Ironikusan a nő pont Achilles előtt csapódott be, aki úgy megrémült, hogy összehugyozta magát. Már épp kezdett beletörődni a halálába, mikor egy kurva sétált oda hozzá, és megkérte: menjenek szobára. Achilles felvitte a prostit egy hotelszobába, ahol megtoszta, majd a prosti egy selejtes porszívóval kiszívta Achilles seggéből a mérget. De sajnos nem használtak óvszert, így Achilles AIDS-es lett...

A bejegyzés trackback címe:

https://nekemnyoc.blog.hu/api/trackback/id/tr742309800
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása