2010.11.02. 21:26

 Sajnálom emberek, de annyira rohadtul kurvára nem történik SEMMI sem velünk. Nincs miről írni. És mivel gondolom nem vagytok kíváncsiak a magánéletemre, ezért még annyit sem tudunk írni, mint amennyit tudnánk. Értitek. Szóval... hát igen.
 

Van ellenben egy jó hírem. Mivel ha minden jól alakul, karácsonyra moddolom a PS2-met, (Igen, PS2-m van, és most nincs pénzem játékra, mert csóró vagyok)  és mivel lesz csomó játékom, fogunk nektek írni Rambókával fasza játékteszteket. (Lehet, hogy lesz pár egyedül készített munkám is ;) )

Mivel nemsokára születésnapom lesz (rögtön utána való napon pedig névnapom [tyűű dejó]), a blog rendszeres olvasói ajándékokat is fognak kapni. De egyelőre titok hogy mit.

Ellenben itt egy újabb zene:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nekemnyoc.blog.hu/api/trackback/id/tr12418178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása